BBQ, Lies op bezoek en Lotje ziek
Door: Rosalie
Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex
23 September 2005 | Maleisië, Kuala Lumpur
De zondag daarna hadden we ons eerste echt kinderfeestje. Althans, Lotje was natuurlijk uitgenodigd, maar wij gingen toch maar mee. Leuk om nu zo ver te zijn dat we ook uitgenodigd worden voor dit soort dingen; het laat zien dat we hier nu ook echt een sociaal leven hebben en dat vinden wij allebei wel erg belangrijk.
Terwijl Sandra en Gera pas op vrijdag waren vertrokken, kwam op dinsdag Lies al weer aan (Hugo’s zusje). Hugo moest natuurlijk jammer genoeg werken, maar Lies ging direct met mij mee naar de speelgroep en ’s avonds zijn we een hapje gaan eten. De rest van de week heeft Lies zichzelf vermaakt met toeristische uitstapjes en is ze ook veel met Lotje en mij op stap geweest. Gezellig, al dat bezoek! Nu is Lies even twee weekjes naar Bali, vriendjes opzoeken, en dan komt ze weer terug naar KL.
Lotje had een mindere tijd de afgelopen week. Terwijl ze dinsdag een mijlpaal bereikte, en voor het eerst een hele nacht doorsliep, werd ze donderdag een beetje ziekjes, ging ze aan de diaree. Vrijdag werd het erger, en door de diarree kreeg ze hele gemene open wonden tussen haar billen, waar ze heel erg veel pijn van had. Vrijdagavond zijn we dus maar naar de kinderarts gegaan, en die vermoedde een virus. We kregen van alles mee: zalf voor op haar wonden, zoutoplossing om met water te mengen tegen uitdroging, lactose-vrije melk (schijnt ze nu beter te kunnen afbreken) en medicijn tegen de diarree, voor als het zondag nog niet beter zou gaan. Helaas ging het inderdaad niet beter dus ook dat hebben we moeten gebruiken. Inmiddels zijn we een week verder en de diarree is nog steeds niet over, al gaat het wel veel beter met de wonden en heeft ze dus gelukkig in elk geval niet meer zo heel erg veel pijn, want dat was echt verschrikkelijk om te zien.
Tot slot ben ik weer met de makelaar op stap geweest. Op zich hebben we het erg naar ons zin hier, maar iets groter zou wel fijn zijn, en we moeten voor 1 december aangeven of we hier willen blijven of niet. Ik heb gisteren weer een aantal appartementen bekeken, maar nog niet de perfecte gevonden. Vanavond gaan we een pernthouse bekijken in ons huidige gebouw. Als dat zou lukken voor een redelijk bedrag dan zou dat natuurlijk geweldig zijn! Zoals altijd houden we jullie op de hoogte...
23 September 2005 - 06:41
Rutger:
Hoi Hugo, Rosalie en Lotje, wat zielig van Lotje, ik hoop dat ze snel beter is.
Joh, Hugo, wat een toeval dat je bent gevraagd voor de Evenementen Comissie... ;)
Ben erg benieuwd naar hoe het verloopt met de makelaar.
Groeten, Rutger -
23 September 2005 - 07:37
Linda:
Wat een ontzettende lieve foto's weer! Ik ben trots op mijn mooie nichtje! -
23 September 2005 - 15:01
Hugo:
Hoi Rutger,
Nee, Rosalie is gevraagd voor de evenementencommissie! -
26 September 2005 - 08:00
Tien & Co:
hallo,
wat is Lotje toch een mooi popje. wat een blauwe kijkers en dat haar groeit als kool!