Merry Christmas !
Door: Rosalie en Hugo
Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex
24 December 2004 | Maleisië, Kuala Lumpur
Hugo mocht van de Shell toch twee weken een auto huren, dus die heeft hij per gisteren gekregen. We rijden nu in een grote Volvo met het stuur aan de verkeerde kant. Gelukkig viel het rijden Hugo erg mee, en ik moet zeggen dat ik met veel vertrouwen naast hem zit. Maar goed, Tijger dus opgehaald, garage in gereden, Tijger uit auto, op weg naar de lift. Natuurlijk kwam er net op dat moment een bewaker de garage in, dus ik moest even achter een auto duiken om vervolgens stiekem achter hem langs de lift in te duiken. Tijger's reactie op de uiteindelijke vrijlating was vrij simpel: alles was eng, wij zijn duidelijk niet meer te vertrouwen, dus ze kroop onder de bank en kwam daar de hele dag niet meer onder vandaan.
's Avonds moest ik me om 19.00 uur melden bij een restaurant aan de andere kant van KL (en dan nog wat verder). We zouden hier gaan eten met Hugo's nieuwe team en partners. Na 4 taxi's te hebben laten lopen die niet wisten waar het was, vond ik een chauffeur die het wel aandurfde. Helaas bleek het bluf, want anderhalf uur later was ik weliswaar in de buurt, maar nog niet op de plek van bestemming. Uiteindelijk een collega van Hugo (Pang)via mijn telefoon met de chauffeur laten praten, zodat die ergens stopte waar Hugo en Pang mij oppikten en naar het restaurant reden. Het restaurant en het eten was uitgezocht door Ferdie, Hugo's baas. Authentiek Chinees, maar wel Halal. Het was een feestmaal met wel 10 gangen, allemaal lekkere visjes en vleesjes en groente en fruit en noedels en ga zo maar door. Erg leuk ook om Hugo's collega's zo te leren kennen.
Bij thuiskomst lag Tijger nog steeds onder de bank, maar Hugo wist haar eronder uit te krijgen. De nacht heeft ze uiteindelijk bij ons op bed doorgebracht (maar 's ochtends schoot ze weer direct onder het bed).
Vandaag had Hugo vrij, vanwege kerst. Dit komt omdat eerste kerstdag een vrije dag is, maar omdat het dit jaar op een zaterdag valt, verschuift de vrije dag naar de vrijdag daarvoor, en dat was vandaag.
Om 11.00 uur hadden we een afspraak in het Pandai Medical Centre met Dr. Choong, een gynaecoloog die ons is aangeraden door Merel Kleuver, een Nederlandse vrouw die hier bevallen is van een dochter. Dr Choong is een hele prettige man, die bij ons allebei direct veel vertrouwen inboezemde. Hij heeft natuurlijk even gekeken of alles nog goed gaat, en hij was erg tevreden. Ook een echo gehad, en onze dochter was tevreden aan het smakken met haar mondje, dus zag er heel leuk uit.
Na het onderzoek mochten we even een kijkje gaan nemen op de afdeling verloskunde, om de kamers te bekijken. Ziet er allemaal erg goed verzorgd uit, we durven het zeker wel aan hier!
Rest ons nog om iedereen vanaf hier hele fijne feestdagen toe te wensen. Geniet van het eten en de gezelligheid, maar geniet vooral van vrienden en familie, die wij hier nu toch echt wel missen!
Merry Christmas dus, of Selamat Hari Krismas zoals ze dat hier zeggen.
24 December 2004 - 13:32
Eva:
das wel een dagtaak jullie dagboek bijlezen!! ja leuk ja
stelletje smokkelaars
nou wel goed op tijger blijven letten datie niet in de soep belandt!
ook hele fijne dagen lieverds -
24 December 2004 - 15:54
Rosalie:
He Eef, ze eten hier haaienvinnensoep, geen kattenstaartensoep hoor! -
24 December 2004 - 22:53
Wim Cerutti:
Lieve Rosalie en Huug, net voor het eerst uitgebreid jullie hele site gelezen en alle foto's bekleken. Heel erg leuk. Bedankt, want zo kunnen we enorm goed met jullie meeleven. Fijn dat de eerste week goed is bevallen, tijger weer thuis, prima appartement, Volvo voor de deur. Ik ben blij dat je een gynaecoloog hebt gevonden waarin je vertrouwen hebt. Kit en ik hebben een relatief rustige kerst. Morgen, eerste kerstdag, komt Andrea eten. Pieter en Dewi zijn bij Dewi's moeder in Zoetermeer. Tweede kerstdag hebben we een brunch met Andrea en Robin en Pieter en Dewi. daarna krijgen we een week Felix jr. waarop we onsd erg verheugen. Als je naar Felixje kijkt, word je al vrolijk want hij lacht altijd. Fijne dagen en tot meels. Liefs ook van Kit, Wim -
09 Januari 2005 - 20:34
Daan:
Lief Nichtje,
Ik las net je berichtje dat je een ziekenhuis had gevonden door merel Kleuver echt gaaf dat je haar kent want ik ken haar ook want het is de ex van mijn neef Jan Berend Zweerts dus van mam haar kant. Wil je haar mijn groeten doen en haar het aller beste wensen.
Liefs ook aan Hugo,
Daan