Vooral foto’s
Door: Rosalie
Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex
01 Februari 2010 | Maleisië, Kuala Lumpur
• Half december waren mijn clubgenootje Elske en haar vriend Wim hier even op bezoek. Heel erg gezellig, ouderwets bijgekletst onder het genot van een wijntje!
• Op 23 december zijn Hugo en ik met de kinderen naar Melaka gereden. Heerlijk even tijd voor elkaar gehad. De Portugese wijk van Melaka was, zoals ons al verteld was, inderdaad spectaculair verlicht ivm kerst, en gaf ons eindelijk weer eens een heus kerstgevoel hier in de tropen!
• Op 25 december waren we weer terug, en hebben we bij Arienne & Gerald lekker geBBQt.
• Met oudjaar hebben we bij ons thuis een gezellige avond gehad met een stuk of 20 achterblijvers in KL. Wij (lees: Pushpa) zorgden oor het eten, de gasten voor de drank. Ouderwets gezellig, met een gemeleerd gezelschap. Lotje en Casper mochten opblijven, en hebben het allebei volgehouden, tot respectievelijk 1 uur en half 2!
• Op 16 januari werd er geschaatst met de Nederlandse Vereniging. Hugo ging met Lotje en Casper het ijs op (in een grote shopping mall), terwijl Alex en ik ons tegoed deden aan erwtensoep en HEMA worst. ’s Avonds was de nieuwjaarsborrel van de NL vereniging op de residentie.
• Afgelopen donderdag was de ALV van de vereniging. Als penningmeester moest ik natuurlijk verslag doen van het afgelopen financiele jaar. Gelukkig had ik de zaken op orde en ging het verhaal goed. Nu geen penningmeester meer (jippie) maar nog niet uit het bestuur. Ik volg de secretaris op, om continuiteit in het bestuur te waarborgen (voorzitter en secretaris gingen weg, en ik wilde eigenlijk ook wel stoppen, maar 3 vertrekkende bestuursleden is wat veel). Ik ga een nieuw administratief systeem inrichten, en daarna zal ik ook deze functie opgeven en het bestuur echt verlaten.
• Hugo zit sinds 25 januari in NL, voor een workshop van Shell, en in de hoop dat hij zijn nieuwe neefje of nichtje nog gaat zien (eerste kind van Lies, die 25 jan uitgerekend was). Tot op heden nog geen kindje helaas, hopelijk is het er voor woensdag, want dan vliegt Hugo weer terug naar ons!
• Au, toch weer teveel geschreven. Veel plezier met de foto’s.
02 Februari 2010 - 14:51
Eva:
ha roos
wat is lotje veranderd in haar gezicht sinds de laatste x dat ik haar zag!
en alex ook ja. leuke fotoos! en nog veel leuker filmpie van lotje, zag ik nu voor t eerst. meer meer meer!!! van die filmpies ;-))
liefs
e -
02 Februari 2010 - 14:52
Eva:
nee nog steeds geen baby hier.................