Korte update
Door: Rosalie
Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex
14 Juli 2009 | Maleisië, Kuala Lumpur
Zoals gezegd is Tineke hier weer vier daagjes geweest, op doorreis naar Nieuw Zeeland. We hebben ons allemaal erg goed vermaakt, zijn naar de dierentuin geweest, en naar een verjaardagsfeestje van een vriendinnetje van Lotje, waar de champagne voor de volwassenen nog rijkelijker vloeide dan de ranja voor de kinderen. Kortom, het was kort maar krachtig.
Verder is er niet vreselijk veel gebeurd hier.
Lotje heeft een 2e assessment gehad op de Alice Smith school om te kijken hoe ver ze voor loopt op haar leeftijdsgenootjes. Dat ging erg goed, en we zijn erg tevreden over het initiatief dat de school nu al neemt om Lotje zo goed mogelijk te helpen om zich te ontwikkelen terwijl ze wel gewoon een 4-jarig meisje kan blijven. Ze heeft nu vakantie sinds afgelopen maandag, tot 9 september!! Pff wel erg lang!
Casper heeft wel nog school (is een locale school, met hele andere vakanties), maar we houden hem morgen thuis omdat vanavond Linda en Bart en de kinderen aankomen. Erg veel zin in om ze weer te zien!
Alex kan al een beetje achter zijn loopkarretje lopen, blijft een heerlijk vrolijk knuffeldier maar moet nog wel even beter leren slapen...
Afgelopen weekend was erg raar.
Op zaterdag kreeg een vriendin van ons hier haar 4e (!) kindje, erg leuk natuurlijk. Maar op zondag kregen we erg slecht nieuws, namelijk dat een collega en vriend van Hugo (Nederlandse expat hier in KL) onverwachts is overleden. Lucas was een super sportieve en aardige vent, en we zijn er flink van ondersteboven. We zijn hierdoor wel weer even met onze neus op de feiten gedrukt, dat het leven in een klap voorbij kan zijn, en dat je dus echt elke dag weer moet genieten van elkaar en de kinderen.
Maar goed, nu met Lotje naar dansles en dan Linda en Bart en de kids ophalen van het vliegveld. We hebben er zin in!
Op 23 juli vliegen we dan naar Nederland, en dan zien we jullie hopelijk allemaal weer!
14 Juli 2009 - 12:29
Daan:
Lieve Rosalie en Hugo,
Wat een leuk berichtje en wat fijn dat alles zo goed gaat bij jullie. Erg gezellig dat Linda en Bart langs komen kunnen jullie gezellig bij kletsen. Ik verheug me om jullie binnenkort weer te spreken als jullie in nederland zijn.
Doe veel groetjes aan Linda en bart en ik spreek jullie weer als jullie terug zijn.
Liefs,
Daan