Romantiek en nog even met zijn vieren weg - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex Cerutti - WaarBenJij.nu Romantiek en nog even met zijn vieren weg - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex Cerutti - WaarBenJij.nu

Romantiek en nog even met zijn vieren weg

Door: Rosalie

Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex

02 September 2008 | Maleisië, Kuala Lumpur

Afgelopen 16 augustus waren Hugo en ik 5 jaar getrouwd. Tijdens onze huwelijksreis in Cuba hadden we onzelf beloofd om iedere 5 jaar een speciale reis te maken, maar dat was deze eerste keer direct lastig uitvoerbaar, omdat ik niet meer mocht vliegen :-). Toch wilden we meer doen dan alleen samen uit eten. We hebben daarom een nachtje Shangri-La geboekt in centrum KL.
Heerlijk was het! Zaterdag om een uur of 12 vertrokken, kindjes achtergelaten bij Pushpa en haar man Kana, die in ons huis gingen slapen. Uitgebreid gelunched, beetje rondgewandeld en rustig gewinkeld, koffie gedronken enz. ’s Avonds lekker geborreld en weer eens ouderwets een potje kunnen poolbiljarten, daarna uitgebreid en heerlijk gegeten bij de Japanner van het Shangri-La, een van de beste van KL. De volgende ochtend lekker samen kunnen uitslapen en daarna op ons dooie gemakkie kunnen ontbijten. Geen haast gemaakt, nog lekker even door de stad geslenterd, en uiteindelijk rond een uur of 3 weer naar huis. Het was kort, maar we hebben genoten!

Afgelopen vrijdag zijn we voor een lang weekend vertrokken naar Kuantan, een plek aan de oostkust op 3 uur rijden van KL. Een laatste weekend met zijn vieren, voordat de baby komt en alles weer anders wordt. Wat was het weer geweldig, fantastisch weer gehad, de hele dag aan het zwembad gelegen. Lotje zwemt nu zo zelfverzekerd dat ze helemaal geen bandjes meer aan hoeft, en Casper rent met zijn vleugeltjes elke pool even vrolijk in, koppie onder is geen punt, alleen maar leuk eigenlijk! Heerlijk om een lang weekend puur te kunnen genieten van onze fantastische kindjes, jammer dat het weer voorbij is!

• 02 September 2008 - 07:06

Jorg:

Succes aankomende weken! Ga zelf in oktober trouwen EN op huwelijksreis naar Cuba. Nog goeie tips?? Woon vanaf januari op Curacao, dus mocht je weer gaan vliegen!

Groet
    Jorg

• 02 September 2008 - 11:32

Tien:

Het zijn zulke mooie kinderen...
    Wat fijn dat jullie nog even 'in alle rust' hebben kunnen genieten van elkaar!