Vakantie
Door: Rosalie
Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex
20 Juli 2005 | Maleisië, Kuala Lumpur
Wel lekker om weer thuis te zijn, onze eigen spulletjes te hebben en in onze eigen bedjes te slapen. Tijger was door het dolle heen en wil constant knuffelen en bij ons zijn. Ze ziet er wel goed uit gelukkig, al hoorde ik vandaag van Pushpa dat ze een beetje ziek is geweest. Blij dat we dat nu pas horen, anders hadden we daar wel mee in ons maag gezeten in NL en Spanje. Maar.... ze is dus weer helemaal de oude.
We hebben een ontzettend leuke tijd gehad de afgelopen drie weken, hierbij het verslag:
Op vrijdag 24 juni kwamen we aan op Schiphol. Daar stonden Tineke (Hugo’s moeder), Sandra en Gera ons op te wachten. Fijn zo’n ontvangst!
Het weekend en maandag hebben we in Gorcum doorgebracht bij Hugo’s ouders, met zondag een borrel voor familie. Heel erg leuk, lekker in de tuin. Lotje voorgesteld aan haar tantes Elisa en Eva, en opnieuw opa Felix en oma Tineke gezien. Erg gezellig en relaxed allemaal!
Dinsdag zijn we naar Scheveningen gegaan, waar we lekker decadent in het Kuhrhaus vebleven (Hugo moest die week namelijk werken in Leidschendam). Overdag ben ik Lotje gaan voorstellen aan Opa en oma in Den Haag (mijn vader en zijn vrouw). Lotje was op haar allerbest en ze viel dan ook goed in de smaak bij opa en oma! ’s Avonds zijn we een hapje gaan eten op het strand met wat collega’s van Hugo en Erwin R.
Woensdag zijn Lotje en ik de hele dag met Gera en Sandra op verschillende terrasjes op Scheveningen te vinden geweest, heerlijk! ’s Avonds gegeten met Sandra en Gera, en met Dick, Erwin, Carolijn en Ed en hun zoontje Wouter.
Donderdag met de trein naar Amstelveen gegaan, naar ABNAMRO, mij oude team. Hugo kwam daar na het werk ook heen en samen met Erwin de V, Frank v E en Brunia hebben we daar in de buurt heel gezellig gegeten.
Vrijdag zijn we samen (Hugo moest alleen nog ’s ochtends werken) gaan lunchen bij mijn vader, daarna naar Eva in Utrecht (dank voor je massage!) en later gaan eten met mijn jaarclub bij Elske (of eigenlijk bij haar vriend Wim). Erg leuk om iedereen weer te zien en om Lotje te showen. Lotje vond het alleen allemaal wel erg druk, dus die was een beetje aan het huilen...
Zaterdag hebben we een hele leuke middag op het strand gehad met clubgenoten van Hugo met kleine kindertjes (en een enkele verstekeling zoals Erwin R en Frank v O):
Hendrik-Jan, Cecile met Rein en Lise, Maarten en Sabine met Saar en Door, Roel en Lilian met Maureen en Marith, Peter en Catharina met Thomas.
Zondag zijn we naar Maarheeze gegaan, naar opa en omi (mijn moeder) en daar waren mijn ooms en tantes en mijn neef Daan en nichtje Martine, supergezellig. Maandag, dinsdag en woensdag hebben we daar even rustig aangedaan. Donderdag zijn we weer naar Gorcum gegaan, waar we vrijdag Tineke’s verjaardag hebben gevierd en zaterdag nog een borrel hadden met een heleboel vrienden.
Op maandag zijn we doorgevlogen naar Madrid, waar we Lotje hebben voorgesteld aan haar oom Bart, haar nichtje Laura en haar neef Bas. Linda (mijn zus) had Lotje al gezien een week na haar geboorte. Ook hier was het weer erg gezellig, en we zijn lekker bijgekomen van ons drukke programma in NL.
Al met al hebben we een hele drukke maar ontzettend gezellige tijd gehad. Wat was het ontzettend leuk om iedereen weer te kunnen zien en bij te kunnen kletsen en natuurlijk om Lotje te showen. En wat hebben we een berg leuke cadeautjes gekregen voor ons kleine meisje! Echt helemaal super!
Nu weer terug naar ons leven hier. Vanavond weer lekker kip eten, door Pushpa bereid, en volgende week weer speelgroepjes en babyzwemmen. Maar eerst een week bijkomen en Lotje weer op de rails krijgen!
O ja, foto’s volgen wat later deze week. We hebben er zoveel gemaakt dat we even een selectie moeten maken voor de site! Houd het dus goed in de gaten...
21 Juli 2005 - 07:19
Erwin R:
Hier de mogelijke dader Erwin R. :-). Het was fijn om jullie drieen te zien. Ik heb weer erg genoten van jullie aanwezigheid en het is leuk om te zien hoe stralend jullie er uit zagen. Blijf genieten daar maar laat je niet te veel verwennen :P. Bye -
21 Juli 2005 - 19:58
Daan:
Lieve Rosalie,Hugo en Lotje, Wat was het erg gezellig en lekker in Maarheze nogmaals mijn dank voor alles en vond het leuk on lotje eens live te kunnen zien. Wat is ze groot geworden zeg.
Veel liefs en we houden contact.
Dikke zoenen aan de dames en hand voor Hugo.
Liefs,
Daan -
22 Juli 2005 - 18:54
Frederieke:
He lieve mensen,
was even aan het kijken hoe het met jullie was. Wat een leuke foto's zeg toen jullie in Gorinchem waren. Zeker de foto van Lotje met dr zonnenbril is zeker heel stoer!!
1 ding is zeker: ze heeft wel gezellig met haar achterneefje gespeeld
kus