Het grote aftellen is begonnen.
Door: Rosalie
Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex
17 Maart 2005 | Maleisië, Kuala Lumpur
Na het uitpakken zijn we naar ons appartement doorgegaan, waar we lekker wat gedronken hebben en wat cadeautjes in ontvangst mochten nemen (heerlijke oude kaas van de kaasboerderij, beschuit met muisjes, boeken, en zelfs cadeautjes van Hugo’s tante en nicht en een vriendin van Felix en Tineke uit Gorcum). Daarna wat gegeten bij Steven, die het restaurantje van ons complex runt.
Maandag zijn F&T ’s ochtends hun eigen ding gaan doen, en ik ook (naar een new babies group, even kijken of dat iets voor mij zou zijn, en dat lijkt wel leuk). We hebben met zijn drieen gelunched bij een Japanse bistro in Bangsar. Daarna ben ik mijn inmiddels broodnodige slaapje gaan doen en zijn F&T nog even de boel gaan verkennen. ’s Avonds zijn we met zijn vieren naar Chinatown gegaan om lekker te eten en een beetje langs de stalletjes te lopen.
Dinsdag zijn F&T gezellig met mij hier gaan zwemmen, het was een heerlijke dag. Lekker relaxen, zwemmen, vers appelsapje of ananassapje drinken (of in Felix’geval een biertje). Ook daar word ik tegenwoordig moe van, dus ik ben ’s middags weer even gaan slapen, terwijl F&T lekker bij het zwembad bleven. Toen Hugo thuiskwam hebben we allebei snel nog even onze zwemkleren aangetrokken en zijn we ook nog even een duik gaan nemen. Wat een rotleven hebben we hier toch... ’s Avonds hebben F&T voor ons gekookt, heerlijk lekker lammetje met gebakken aardappels enzo, genieten!
Woendag kwam mijn moeder in alle vroegte aan. Hugo en ik waren normaal gesproken goed op tijd geweest, maar mijn moeder bleek ge-upgrade te zijn en was dus veel eerder het vliegtuig uit dan verwacht. Aangezien wij er nog niet waren was er bij haar even de twijfel of ik misschien aan het bevallen was, maar gelukkig besloot ze nog wat langer op ons te wachten en zo konden we haar toch ophalen, inclusief dikke buik.
Hier thuis aangekomen hebben we natuurlijk even wat gekletst, en mama haar kamer laten zien. Daarna lekker gaan zwemmen en ’s middags allebei even gaan slapen (gezellig hoor, iemand die ook een slaapje doet!).
Ik had Pushpa gevraagd om iets lekker Indiaas voor ons te koken en dat hebben we dus met zijn vijven opgegeten gisteren (F&T waren in Chinatown geweest en kwamen wel gezellig bij ons eten).
Ook van mama weer cadeautjes gekregen, waaronder een mooi boek en een eigengemaakt (!) borduursel van de prinses met de goude bal en de kikker (die in een prins verandert). Echt mooi voor op de babykamer!
Vandaag heerlijk uitgeslapen en even naar de Central Market geweest met zijn tweeen. Daar wat mooie dingen gekocht (sarong, shirt, zonnebril) en heerlijk gelunched. Nu weer thuis relaxen.
Kortom, met Felix, Tineke en mijn moeder hier zijn we er allemaal klaar voor om het kindje op de wereld te zetten. Helaas is het kindje er alleen nog niet helemaal klaar voor kennelijk... Hopelijk weet ze dat ze over twee dagen is uitgerekend en dat ze dan moet komen van ons !
We houden jullie natuurlijk op de hoogte, dus hou de site maar goed in de gaten.
17 Maart 2005 - 09:25
Dino:
hoi rosalie,
vanochtend is in alle vroegte bouke's neefje geboren! dus ik ben heel benieuwd of er over twee dagen inderdaad nieuws komt van jullie!
groetjes -
17 Maart 2005 - 11:19
Mirjam & Toon:
Hallo Rosalie en Hugo,
Leuk om op deze manier op de hoogte te blijven! En jullie vermaken je daar erg goed! Ik weet niet of jullie het al in de wandelgangen gehoord hebben, maar wij krijgen ook een kindje. Het is uitgerekend op 9 juli, dus dat duurt nog even. Op dit moment is Toon op een congres in Malta en hang ik daar op het strand. Erg prima! Rosalie, alvast veel succes met de bevalling!
Groeten Mirjam -
17 Maart 2005 - 12:18
Wim En Kitty Cerutti:
Lieve Roos en Huug,
fijn dat F&T en jullie (schoon)moeder goed zijn aangekomen en nog zodanig op tijd dat ze jouw dikke buik nog even (?) kunnen bewonderen, Roos. We stuurden paar daghen geleden lange rechtstreekse email, maar weet niet of die goed is aangekomen.laat even weten ajb, want m'n computer werigert regelmatig emails te verzenden vanwege spyware. Sterkte met de laatste loodjes. Liefs Wim en Kitty -
17 Maart 2005 - 19:09
Harm Boesveld:
Hallo,
Wat fijn dat het zo goed met jullie gaat!
We vinden het erg leuk om jullie site te lezen, jullie schrijven het erg leuk. Hier gaat ook alles goed. Rico heeft de boom omgezaagd, wel erg wennen. Het is een heel ander gezicht nu. Onze nieuwe buren zijn druk in het huis bezig, volgens mij is de keuken eruit.
Veel sterkte met de laatste dagen!
Harm, Martha en Harry. -
17 Maart 2005 - 20:30
Anne-Marijn & Jan-Maarten:
Lieve Roos en Hugo,
Wat spannend!!!
Wij tellen met jullie mee en houden jullie website in de gaten!
Heel veel succes.
Liefs AM & JM -
18 Maart 2005 - 07:50
FrAlet:
Leuke berichten allemaal.Hier zijn de verhuizers nu aan het inpakken. Dit weekend zitten we in een volledig onttakeld huis met een paar broodnodige zaken om te kunnen eten en drinken. De fax en de computer gaan binnen een uur vanaf nu uit en zullen pas in de loop van de komende week in ons appartement in de lucht komen. Het wachten is nog op de ADSL-kit en de aansluiting van de telefoon. Mobiel blijven we in de lucht uiteraard. Lieve kindren, heel veel succes met de bevalling en de spanning die daaraan vooraf gaat. Veel liefs van ons beiden ook aan Miek en F&T.
Frank en Alet -
21 Maart 2005 - 13:02
Frank:
Ha Roos en Hugo, goed om te lezen dat de kleine nu kan komen. Sterkte met de laatste dagen en natuurlijk de bevalling. Groet uit CCAN waar ik tegenwoordig zit.
Frank
NB. jullie kindje is in ieder geval niet gelijk met Tom jarig. Die is de 18e al weer 2 geworden!