The Haze (deel 2)
Door: Rosalie
Blijf op de hoogte en volg Rosalie, Hugo, Lotje, Casper en Alex
11 Augustus 2005 | Maleisië, Kuala Lumpur
Naast het feit dat het voor ons dus echt niet leuk is op het moment (je zit echt gevangen in je eigen huis) maken we ons ook zorgen om Lotje. De rooklucht kan astmatische klachten opleveren, vooral bij kleine kinderen, en dat willen we natuurlijk absoluut voorkomen.
Navraag bij het Shell reisbureau leert dat de luchtkwaliteit eigenlijk alleen in Penang, Langkawi, Phuket en Bangkok goed is, dus we gaan kijken of we dit weekend naar Penang kunnen vluchten. Hopen dat het nog lukt, want veel mensen willen nu echt weg uit KL...
De twee foto’s bij dit verhaal laten zien hoe het uitzicht vanaf ons balkon er normaal uitziet, en hoe het er nu uitziet met de Haze.
11 Augustus 2005 - 15:17
Dino:
Bah, wat ziet dat er vervelend uit!
Gaan jullie snel ergens een hotelletje boeken op het schone platteland (ofzo)? Sterkte met de smog! -
11 Augustus 2005 - 15:18
Miek:
Verschrikkelijk,wat een dikke mist. Hoop dat jullie nog ergens terecht kunnen. Anders Bali? Ga er in ieder geval maar vlug vandoor. -
11 Augustus 2005 - 22:00
FrAlet:
Lieve kinderen, wat een toestand. Het is hier inmiddels ook nieuws. Bangkok is een zeer slechte plaats om naar uit te wijken omdat het daar 365 dagen per jaar veel smog geeft. Hou je haaks en sterkte en wijsheid.
Liefs, FrAlet -
16 Augustus 2005 - 10:30
Mariannedejoode@hotmail.com:
Kreeg deze website van je vader ik werkte in het stadhuis, nu in het gebouw ernaast. Vertrek 7-9 richting KL, hoelang kan kan die Haze nog duren denk je. Jullie sterkte emee. Groet, Marianne de Joode